Selecteer een pagina

Ik ben Petra Visser en woon samen met mijn man en 3 kinderen in Noordwijkerhout.
Na mijn studie heb ik een aantal jaar gewerkt in een tandartsenpraktijk. Uiteindelijk koos ik ervoor om mij volledig in te zetten voor mijn gezin.
Nu de kinderen wat groter zijn, heb ik de draad weer opgepakt om te doen wat ik het liefst doe: het ondersteunen en helpen van volwassenen en kinderen die het even moeilijk hebben.
In 2016 heb ik een opleiding gedaan tot Hypnotherapeut, waarna ik direct ben begonnen in mijn praktijk in Haarlem en niet veel later ook in Voorhout. Om mij breder in te kunnen zetten heb ik ook nog de opleidingen gedaan tot Kindercoach en CPSS. Verder heb ik de Psychosociale Basiskennis gedaan en ben ik nu bezig met de opleiding psychosociaal therapeut.

Tevens geef ik trainingen in basis opleiding hypnosecoach, hypnose bij kinderen, medische hypnose, hypnotische maagband, hypnose bij de tandarts en hypnose bij de tatoo shop.

Dit i.s.m. Hypnose academie te Deurne.