Selecteer een pagina
Home » Blog » Yagertherapie » Wat kan Yager-therapie voor u betekenen?!

Wat kan Yager-therapie voor u betekenen?!

door | 7 aug, 2018 | Yagertherapie

De Yager Therapie® is  een methode die ruim 40 jaar geleden ontstaan. We kunnen psychische, psychosomatische- en fysieke klachten, problemen en stoornissen oplossen door de oorzaak op te zoeken waar het ooit ontstaan is. Je kunt het onderbewustzijn, waar ons hele leven in staat opgeslagen, zien als een grote bibliotheek. We gaan de oude negatieve delen omzetten in positieve delen. Zie het als het omkappen van bomen; de wortels blijven in de grond, terwijl het bovenste gedeelte weg is. Met deze methode halen we ook de wortels weg.

Er is bekend dat vele symptomen ontstaan zijn uit een ophoping van emotionele en ingrijpende gebeurtenissen. Deze worden tijdens ons verdere leven versterkt. Dit bewijst het nut van de Yager Therapie®.

Over mij

Ik ben Petra Visser.

Als hypnotherapeut, psychosociaal therapeut i.o.,  cognitieve gedragstherapeut,  kindercoach en CPSS-coach i.o., heb ik er mijn missie van gemaakt om volwassenen en kinderen de grip op het leven weer terug te geven.

Tijdens onze sessies, in een vertrouwde omgeving, maak ik je bewust van jouw patronen. Ik geef je inzichten waardoor jij beter in staat bent om de keuzes te maken die bij jou passen.

 

 

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin